• Home
  • Katja Brokke
  • Contact

Katja Brokke

redactie | teksten | producties

  • Home
  • Travel
  • Culinair
  • Horeca
  • Overig
  • Projecten
  • Columns
  • Fotografie
HorecaTravel

ELLE eten

Katja Brokke april 16, 2013augustus 3, 2018

‘Amber is mijn basis’

De Zeeuwse Richard Ekkebus is culinair directeur van het tweesterrenrestaurant Amber in Hongkong, kookt de World Business Class-menu’s van KLM en opende en passant een restaurant in Sjanghai. Elle Eten zocht hem op in de keuken van Amber. [pdf]

amberelle etenkatja brokkerichard ekkebus

Berichtnavigatie

Vorige artikel

Misset Horeca Hotel

Volgende artikel

Meridian Travel

Gerelateerde artikelen

Méditerrannée

Travelvalley.nl

Culy.nl

Cookies! Welke cookies?
Made by Reporters Online. Copyright Katja Brokke, alle rechten voorbehouden