Eten & drinkenProjecten

Winelife

Project: rubrieksredacteur boeken

2018 – heden | in elke editie van Winelife staat mijn selectie van de nieuwste boeken op gebied van wijn en cuisine.

  • Winelife 58: Baru belanda, Biologisch!, Vis uit blik 2, Proef de zee, Hoe maak ik een hartvormig ei? en The curry guy easy.
  • Winelife 57: Le domaine de la Romanée-Conti 2018, Circular Chefs, A Little Bite of Beddington, Culinair winterdagboek, Kefir & Kombucha en Kookbijbel.
  • Winelife 56: 365 wijnen die je gedronken moet hebben, Luilekkerland, De grote wijnfamilies, Smokey Goodness, Duty Free: wodka & sigaren en Ham.
  • Winelife 55: 5e whisky almanak, Gin & tonic, Paddenstoelen, De wijnkaart, alsjeblieft, De lekkerste omfietswijnen 2019 en Wijngids 2019.
  • Winelife 54: Pasta. Il primo piatto, Prosecco made me do it, Limonade, Het Franse kookatelier, Simpel en De juiste wijn voor elke gelegenheid.
  • Winelife 53: Bubbels, De nieuwe wijnsurvivalgids, Champagne, De grote Hamersma Bio, Koken met zeewier en de BBQbijbel.