• Home
  • Katja Brokke
  • Contact

Katja Brokke

redactie | teksten | producties

  • Home
  • Travel
  • Culinair
  • Horeca
  • Overig
  • Projecten
  • Columns
  • Fotografie
Eten & drinkenHorecaTravel

Winelife

Katja Brokke oktober 29, 2021oktober 29, 2021

Rubrieksredacteur culinaire artikelen

2018 – heden | voor iedere editie van Winelife schrijf ik een artikel over eten en wijn onder de rubriek Wine+Dine.

    • Het goede leven van Zuid-Tirol (nu in de winkels)
    • De wondere wereld van Steinbeisser
    • Uitwaaien op de Waddenzee
    • Vergeet port, wij schenken gewürztraminer bij munster
    • Alles over fermenteren, met David Zilber en Christian Weij
    • Gent met ballen. Over jonge honden en pioniers
    • Op pad met wildplukker Edwin Florès
    • Meet the chef: Tom Lamers van restaurant Het Koetshuis
    • Culinair Belfast
    • Eterij in Grunnen
    • Aan tafel met Albert Adrià en Schilo van Coevorden
    • Van koe naar kaasfondue
    • Als een god in… Zuid-Limburg
    • Van Pula naar Zagreb
    • Op aspergemissie in Brabant 
    • Cultuurstad Krakau, dé culinaire hotspot van 2019 
    • Restaurantje spelen: Cook like a Chef 
    • Messe en wijn. De smaken van het Midden-Oosten 
    • Gumbo, Po’boys en wijn. Eten en drinken in New Orleans 
    • De keuken van Corsica

 

Albert AdriàaspergesBelfastBrabantChristian WeijConservatorium HotelCook like a ChefCorsicaDavid ZilberEdwin FlorèsfermenterenFribourgGentGroningenHet KoetshuisJan Rotganskaaskaasfonduekatja brokkeKrakauKroatiëMidden-Oostennew orleansPolenSchilo van CoevordenSteinbeisserTom Lamerswine+dinewinelifeZuid-Limburgzuid-tirolZwitserland

Berichtnavigatie

Vorige artikel

ELLE

Gerelateerde artikelen

Misset Horeca Hotel

ELLE eten

Misset Horeca Hotel

Cookies! Welke cookies?
Made by Reporters Online. Copyright Katja Brokke, alle rechten voorbehouden