• Home
  • Katja Brokke
  • Contact

Katja Brokke

redactie | teksten | producties

  • Home
  • Travel
  • Culinair
  • Horeca
  • Overig
  • Projecten
  • Columns
  • Fotografie
Eten & drinkenHorecaTravel

Winelife

Katja Brokke december 21, 2020januari 14, 2021

Rubrieksredacteur culinaire artikelen

2018 – heden | voor iedere editie van Winelife schrijf ik een artikel over eten en wijn onder de rubriek Wine+Dine.

    • Gent met ballen. Over jong honden en pioniers (nu in de winkels)
    • Op pad met wildplukker Edwin Florès
    • Meet the chef: Tom Lamers van restaurant Het Koetshuis
    • Culinair Belfast
    • Eterij in Grunnen
    • Aan tafel met Albert Adrià en Schilo van Coevorden
    • Van koe naar kaasfondue
    • Als een god in… Zuid-Limburg
    • Van Pula naar Zagreb
    • Op aspergemissie in Brabant 
    • Cultuurstad Krakau, dé culinaire hotspot van 2019 
    • Restaurantje spelen: Cook like a Chef 
    • Messe en wijn. De smaken van het Midden-Oosten 
    • Gumbo, Po’boys en wijn. Eten en drinken in New Orleans 
    • De keuken van Corsica

 

Albert AdriàaspergesBelfastBrabantConservatorium HotelCook like a ChefCorsicaEdwin FlorèsFribourgGentGroningenHet Koetshuiskaasfonduekatja brokkeKrakauKroatiëMidden-Oostennew orleansPolenSchilo van CoevordenTom Lamerswine+dinewinelifeZuid-LimburgZwitserland

Berichtnavigatie

Vorige artikel

NU.nl

Volgende artikel

Fabulous Mama

Gerelateerde artikelen

Meridian Travel

Misset Horeca Hotel

ELLE eten

Cookies! Welke cookies?
Made by Reporters Online. Copyright Katja Brokke, alle rechten voorbehouden