Rubrieksredacteur culinaire artikelen
2018 – heden | voor iedere editie van Winelife schrijf ik een artikel over eten en wijn onder de rubriek Wine+Dine.
-
- Het goede leven van Zuid-Tirol (nu in de winkels)
- De wondere wereld van Steinbeisser
- Uitwaaien op de Waddenzee
- Vergeet port, wij schenken gewürztraminer bij munster
- Alles over fermenteren, met David Zilber en Christian Weij
- Gent met ballen. Over jonge honden en pioniers
- Op pad met wildplukker Edwin Florès
- Meet the chef: Tom Lamers van restaurant Het Koetshuis
- Culinair Belfast
- Eterij in Grunnen
- Aan tafel met Albert Adrià en Schilo van Coevorden
- Van koe naar kaasfondue
- Als een god in… Zuid-Limburg
- Van Pula naar Zagreb
- Op aspergemissie in Brabant
- Cultuurstad Krakau, dé culinaire hotspot van 2019
- Restaurantje spelen: Cook like a Chef
- Messe en wijn. De smaken van het Midden-Oosten
- Gumbo, Po’boys en wijn. Eten en drinken in New Orleans
- De keuken van Corsica